Nieuwjaarsbijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst willen we alvast een kleine indruk geven van wat je dit jaar allemaal van ons kunt verwachten, is er een gedicht van de Stadsdichter en willen we samen met jou het glas heffen op het nieuwe jaar. Een interessante spreker uit de economische journalistiek zal zijn visie geven op wat je als ondernemer allemaal kunt verwachten in 2019. Kortom; een bijeenkomst die je niet wilt missen.
 

Roland Koopman (RTL-Z) is die dag onze speciale gastspreker. Hij zal ons meenemen in zijn visie geven op wat jou als ondernemer allemaal te wachten staat in 2019.

Roland geniet zijn opleiding aan de academie voor journalistiek in Tilburg. Hij wordt ontdekt door RTL Nieuws waar zij hem inhuren als freelancer op de redactie buitenland. Vanaf 1999 krijgt hij een vaste plaats als nieuwslezer en presentator. In 2001 is Roland een van de initiators van de financiële nieuwszender RTL-Z. Daar is hij nog steeds als nieuwslezer en presentator aan verbonden.

In 2009 maakt televisiekijkend Nederland kennis met een heel andere Roland Koopman. Hij wint dat jaar namelijk de Nationale IQ-Test van BNN.

Kortom; een boeiende spreker van formaat.

 
We starten om 17.00 uur en zullen de bijeenkomst rond 19.00 uur weer afsluiten.
Inloop vanaf 16.30 uur.
Alle evenementen