×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 457 niet laden

WIJNPLAZA.COM opent haar deuren in Zoetermeer

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Uit passie voor wijn en met ruime ervaring in de wijnwereld heeft WIJNPLAZA.COM half mei haar deuren geopend in Zoetermeer. Oprichter en eigenaar Marc Veele en salesmanager Simon Brandse hebben een geheel eigen visie binnen de wijnbranche en werken het liefst samen met kleinschalige wijnleveranciers die behoren tot de kwalitatief betere in hun regio. Ook de samenwerking met lokale ondernemers staat centraal om zo beter op de wensen van de klant in te kunnen spelen.
 

 
 Wij streven ernaar om de juiste producten met elkaar te combineren en deze aan te bieden aan de consument. Het platvorm van WIJNPLAZA.COM is de basis voor de ondernemers zich daar aan te sluiten.WIJNPLAZA.COM heeft als doel om op zoveel mogelijke manieren te faciliteren in diensten en producten die wijn gerelateerd zijn.  Noem bijvoorbeeld de wijnproeverijen, -veilingen, feesten, bedrijfsuitjes, wijnkelderbeheer tot aan het bestellen van kwalitatief goede wijnen tegen een leuke prijs in de webshop. Belangrijk uitgangspunt zijn de wensen en smaakbeleving van hun particuliere en zakelijke klanten.
 
Wat biedt WIJNPLAZA.COM?
Vanaf de start is WIJNPLAZA.COM begonnen met het inrichten van een community voor wijnliefhebbers. Hier ontvangen de leden informatie,  speciale acties voor gericht op de wensen van de leden en het vaste ledenvoordeel. Naast het zelf kunnen beoordelen van de wijnen biedt WIJNPLAZA.COM personeelstrainingen op maat voor de horeca, stelt bijvoorbeeld een complete wijnkelder (uiteraard op maat) samen en beheert deze desgewenst. Ook bestaat de mogelijkheid om diverse wijnproeverijen te organiseren op locatie of bij WIJNPLAZA.COM, heel geschikt voor een bedrijfsuitje of familiefeest. Bij WIJNPLAZA.COM kan de klant tevens terecht voor feesten en partijen. Zij verzorgen de volledige  catering of BBQ (inclusief wijnarrangement) en werken daarbij met de Big Green Egg.
 
De vervolgstappen van WIJNPLAZA.COM zijn het openstellen van de webshop. De webshop biedt een mooie selectie aan diverse wijnen uit Europa en andere werelddelen. Verder organiseert WIJNPLAZA.COM op korte termijn wijnveilingen via hun website, waar de particuliere en zakelijke klant bijzondere wijnen kunnen inkopen. Hoe meer liefhebbers zich inschrijven voor de geselecteerde wijnen, des te groter het financiële voordeel voor de klant. In de toekomst organiseren we ook nog wijnreizen, gesprekken met de juiste partijen om hierin samen te werken zijn in volle gang.
 
Het wijnassortiment van WIJNPLAZA.COM
Alhoewel de meeste wijnen uit het assortiment (voor een groot deel rechtstreeks geïmporteerd) uit Europa komen, zijn er ook pareltjes te vinden uit bijvoorbeeld Zuid-Afrika. WIJNPLAZA.COM heeft daar onder andere het ambassadeurschap van het wijnhuis Ormonde uit de regio Darling - West Coast. Ook andere wijnhuizen leverenexclusief aan WIJNPLAZA.COM.
 
Waar vind u WIJNPLAZA.COM?
WIJNPLAZA.COM is gevestigd aan de Willem Dreeslaan 10 te Zoetermeer. Daar bevindt zich het proeflokaal, opslag en verkoopruimte in één.  Door de persoonlijke en professionele benadering, gecombineerd met de informele sfeer voelt de klant zich direct thuis bij WIJNPLAZA.COM.
‘Kom gerust langs, wij vertellen u er graag alles over’.
 
 
1292 keer gelezen

BESTUUR

Benita van Wegen (voorzitter)
Dierenboetiek Reinken

Astrid Kooij van der Does (penningmeester)
Senator Administraties & Advies b.v.

Bert van Vliet
Rabobank Regio Den Haag

Robbert Roos
Strix Varia Woord&Beeld

Sebastiaan Smits
Storytellers

REDACTIE RVOZ MAGAZINE

DemiSec
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RVOZ BIJEENKOMSTEN

DemiSec
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

SECRETARIAAT

DemiSec
Postbus 163
2650 AD Berkel en Rodenrijs
T +31(0)6 22 13 14 55
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BTW NL808023627B01
KvK 27183870