×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 457 niet laden

Winterfair Zoetermeer zoekt regionale ondernemers!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Van 8 december 2017 t/m 7 januari 2018 wordt de Zoetermeerse Winterfair georganiseerd waar ruim 125.000 bezoekers worden verwacht. Er zijn winterfoodtrucks, chalets met eten, drinken en winterse producten. Gedurende de hele periode is er een overdekte ijsbaan, de langste ijsglijbaan van Nederland en een groot markttheater. 
Dit biedt kansen voor regionale ondernemers voor de verkoop van eten en drinken van kaas, worst, kunst, kerstartikelen, wintermutsen en sjaals, kinderspeelgoed, verjaardagscadeaus , truffels en andere lekkernijen die passen bij het een Winterfair en de Kerstperiode.

klik op lees meerDit alles vindt plaats in het hart van Zoetermeer, tussen winkelcentrum Het Stadshart en de pittoreske Dorpsstraat. Op maandagavond 18 december wordt de Winterfair Zoetermeer geopend met de traditionele vuurwerkshow van Van Herwijnen en zullen duizenden mensen over de Winterfair uitwaaieren.

Tijdens de Winterfair zal in een ruime variatie kleinkunst, muziek, theater en kerstshoppen aangeboden worden. In de theatertent worden gedurende de gehele periode uiteenlopende activiteiten georganiseerd zoals Jazz, blues, zangkoren, sing a song, kerstbingo etc.

Ook u kunt deel uitmaken van dit geweldige festijn!
Wij zijn op zoek naar regionale ondernemers voor de verkoop van eten en drinken van kaas, worst, kunst, kerstartikelen, wintermutsen en sjaals, kinderspeelgoed, verjaardagscadeaus , truffels en andere lekkernijen die passen bij het een Winterfair en natuurlijk de fraaie Kerstperiode. De organisatie zal dubbeling in aanbod zoveel mogelijk voorkomen.

De kosten bedragen slechts € 900,- (excl btw en elektra) voor de gehele periode. Het is niet mogelijk om gedurende deze periode een eigen wagen of kraam neer te zetten tenzij deze dermate uniek is dat de organisatie een uitzondering hiervoor maakt. Gekozen kan worden voor een single chalet van 3.00×2.50 meter of geschakelde chalets. Deze laatste variant is ideaal voor verkoop van delicatessen.
Voor meer informatie of inschrijven: klik hier of vraag informatie aan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 
963 keer gelezen

BESTUUR

Benita van Wegen (voorzitter)
Dierenboetiek Reinken

Astrid Kooij van der Does (penningmeester)
Senator Administraties & Advies b.v.

Bert van Vliet
Rabobank Regio Den Haag

Robbert Roos
Strix Varia Woord&Beeld

Sebastiaan Smits
Storytellers

REDACTIE RVOZ MAGAZINE

DemiSec
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RVOZ BIJEENKOMSTEN

DemiSec
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

SECRETARIAAT

DemiSec
Postbus 163
2650 AD Berkel en Rodenrijs
T +31(0)6 22 13 14 55
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BTW NL808023627B01
KvK 27183870