Print deze pagina

Bent u al in de stemming? Kom naar hét lijsttrekkersdebat voor zakelijk Zoetermeer

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Op 21 maart vinden de landelijke verkiezingen plaats voor de gemeenteraden in Nederland. Een belangrijke gebeurtenis voor zowel inwoners als voor bedrijven! Ben je al in de stemming? Floravontuur Businessclub en de RVOZ helpen je hier graag bij en organiseren gezamenlijk op 14 februari 2018 een groots lijsttrekkersdebat. Laat je informeren over de standpunten van de verschillende Zoetermeerse partijen én laat hen weten wat je ervan vindt!
De vertegenwoordigers van de politieke partijen die op 21  maart 2018 deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Zoetermeer gaan (stevig) met elkaar in debat over actuele ondernemersstellingen en de leden van de RVOZ en de Floravontuur Businessclub worden van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen. De bijeenkomst vindt plaats in Dekker Zoetermeer aan de Scheglaan 12 te 2718 KZ Zoetermeer .
Je bent op 14 februari 2018 vanaf 16.00 uur van harte welkom. Ruud Steggerda, directeur van Floravontuur en Nicole Hofland, voorzitter van de RVOZ, spreken een kort openingswoord waarna onder leiding van Roelof Hemmen het debat van start gaat. We sluiten af met een borrel.
 
 Je kunt je aanmelden via de volgende link  https://rvoz.nl/rvoz-bijeenkomsten-en-registratie/bijeenkomsten/118-lijsttrekkersdebat#.WmnE3OciHIU of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
379 keer gelezen