Bruis in Huis Kerstquiz

Om de lockdown zo goed mogelijk door te komen, heeft Floravontuur Promotie Zoetermeer weer een aantal leuke (online) activiteiten in de evenementenagenda gezet. Eén van de activiteiten is de nieuwe Bruis in Huis Kerstquiz!

Op donderdag 17 december wordt deze gespeeld. De quiz staat helemaal in het teken van de feestdagen. Plof thuis neer op de bank, schenk een lekker drankje in en zorg voor een goede internetverbinding. Meer heb je niet nodig! De Kerstquiz kan je namelijk vanaf de bank online volgen! In een team, of toch liever alleen: voor deze Kerstquiz maakt het niet uit! Wanneer je in teamvorm wil spelen, kan dit natuurlijk met je familie met wie je thuis zit, of je huisgenoten, maar je kan ook online met elkaar in contact zijn! Via Facetime of de app Houseparty kan je met je vrienden in contact blijven om de vragen te beantwoorden. Hier heb je dan nog wel een extra laptop voor nodig om de vragen te beantwoorden. Als je liever alleen wilt spelen kan je dit heel makkelijk via je telefoon doen.

Het belooft een gevarieerde quiz te worden met leuke vragenrondes in een kerstthema. De quiz-vragen zullen om donderdag 17 december vanaf 20.00 uur in 6 rondes worden gesteld. Via de website www.menti.com zijn de antwoorden in te vullen en om 19.45 uur is op deze pagina en in het Facebookevenement de code te vinden die je hiervoor moet invullen.

Ook hiervoor kan je weer een mooie prijs winnen! Wat dat is blijft nog wel even een verrassing.

Meedoen is helemaal gratis. Doe jij ook mee? 

Meer nieuws