Horeca-professional gezocht

Voor de invulling van onze horeca-activiteiten en het beheer van het clubhuis vanaf het nieuwe seizoen is Mixed Hockey Club Zoetermeer op zoek naar een (of meerdere) horeca-professional(s)/cateraar en beheerder.

Deze verzorgt o.a. de broodjes, snacks en maaltijden voor leden en bezoekers, stuurt de barmedewerkers aan en zorgt voor de schoonmaak/klein onderhoud. Met jouw ervaring in de horeca begrijp je goed wat knelpunten kunnen zijn en hoe je medewerkers kan motiveren. Je weet zelf ook goed van aanpakken.

 

Over Mixed Hockey Club Zoetermeer

MHCZ is een grote vereniging en met ca. 1.500 leden de tweede buitensportvereniging van Zoetermeer. De club beschikt over 5 kunstgrasvelden en een prachtig nieuw clubhuis. In het clubhuis is een sportrestaurant met 55 plaatsen, een royale bar, een professionele keuken met apparatuur, een loungehoek met openhaard en een zitruimte voor teams. Direct aan het clubhuis is een groot terras met zitgelegenheid, een tribune en een ingerichte buitenbar. In het souterrain zijn o.a. de kleedkamers en doucheruimtes.

 

Praktische informatie

De openingstijden van het clubhuis zijn globaal van maandag t/m vrijdag 16:00-23.30 uur (woensdag vanaf 13.30 uur), zaterdag 8-18.30 uur en zondag 9-17:00 uur. Tijdens schoolvakanties, evenementen zoals toernooien, diners en feesten kunnen deze tijden anders zijn.

 

Wat wij bieden

Een fijne en professionele werkomgeving in het hart van onze gezellige vereniging met veel mogelijkheden en ruimte voor eigen inbreng. Er zijn verschillende vormen van samenwerking mogelijk en bespreekbaar.

 

Wat wij vragen

  • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau
  • Relevante werkervaring
  • Sociale Hygiëne en BHV
  • Je bent vriendelijk, servicegericht, in staat om je werknemers te motiveren, instrueren en begeleiden, communicatief vaardig en flexibel

 

Reageren

Heb je interesse? Wij gaan graag in gesprek met zowel ondernemers als belangstellenden die op zoek zijn naar een dienstverband.

Stuur voor een oriënterend gesprek een e-mail naar Bella Overgoor: voorzitter@mhczoetermeer.nl.

 

Meer nieuws