Informatiebijeenkomst

Uitnodiging informatiebijeenkomst 
 
 
Beste ondernemer, 

Maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Wilt u met uw medewerkers een sociale impact hebben? Denk dan eens aan een project via Present Zoetermeer. Als team kunt u heel het jaar door aan de slag voor de hulpbehoevende Zoetermeerder. Bijvoorbeeld door het klussen bij iemand thuis of wandelen met ouderen. 
Naast het doen van projecten zijn er ook andere opties voor een samenwerking. Denk bijvoorbeeld aan het op vrijwillige basis inzetten van uw expertise, een donatie in natura of een financiële bijdrage om het werk van Present Zoetermeer te continueren. 

Hoe onze projecten tot stand komen en welke mogelijkheden er zijn op het gebied van samenwerking lichten we graag toe op een informatiebijeenkomst op woensdag 4 maart in ’t Centrum (Frans Halsstraat 1, 2712 JS Zoetermeer). Inloop met koffie en thee is om 16.00 uur, aanvang 16.30 uur.  

Na afloop van onze presentatie is er de gelegenheid om na te praten en uw vragen te beantwoorden. U krijgt bij vertrek van ons een toolkit mee om aan de slag te gaan met maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen in samenwerking met Present Zoetermeer! 

Komt u of een vertegenwoordiger van uw bedrijf naar de informatiebijeenkomst Present & Bedrijven? Horen wij dat graag voor uiterlijk maandag 2 maart door een mail te sturen naar info@presentzoetermeer.nl 
 

Meer nieuws