Kennissessie 'Durf te vragen!'

Programma kennissessie 'Durf te vragen!'

12 maart 2019, 18.00 - 21.00 uur, Ter Zake Het Ondernemershuis

Durf jij te vragen?

Hoe pakken andere ondernemers hun zaken aan? Hoe kan ik slim samenwerken? Welke mogelijkheden zijn er om mijn netwerk uit te breiden? Als ondernemer is het handig als je over veel verschillende onderwerpen actuele kennis hebt. Ontbreekt jou soms ook wat kennis of mis je een sparringpartner? Benut de kennis en ervaring van andere ondernemers!

Deze tweede editie wordt weer door ondernemersvereniging RVOZ en gemeente Zoetermeer georganiseerd op 12 maart 2019 van 18.00 – 21.00 uur de kennissessie 'Durf te vragen!', een small business event voor startende ondernemers, zzp’ers en mkb in de regio Zoetermeer. 

Tijdens deze inspirerende avond kun jij als ondernemer vragen stellen aan professionals en collega-ondernemers tijdens een tweetal kennissessies. Aansluitend is er een netwerkborrel waar je volop de gelegenheid hebt om ervaringen te delen. Je ontvangst dus feedback, tips en doet nieuwe contacten op.

Sessies

Bij de kennissessie 'Durf te vragen!' krijg je op jouw vraag feedback van andere ondernemers onder begeleiding van een deskundige sessieleider. De sessieleider heeft affiniteit met en kennis van het onderwerp. Je kunt deelnemen aan een sessie over:

  • marketing,
  • administratie,
  • groei,
  • social media,
  • juridische zaken,
  • netwerken.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 uur Ontvangst in Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer
18.30 uur Voorstellen specialisten en sessieleiders
19.00 uur 1e ronde met 3 sessies: marketing, administratie, groei
19.45 uur 2e ronde met 3 sessies: social media, juridisch, netwerken
20.15 uur Netwerkborrel
21.00 uur Afsluiting

 

Meld je nu aan voor de sessie van je keuze! Deelname is kosteloos, vol=vol.

AANMELDEN

Small Business Events is een initiatief van ondernemersvereniging RVOZ, gemeente Zoetermeer en Ter Zake Het Ondernemershuis. Voor vragen neem contact op met het secretariaat van de RVOZ (secretariaat@rvoz.nl) of Irma de Graaff, ondernemerscoach Ter Zake Het Ondernemershuis (info@tzho.nl).

Meer nieuws