Nieuws over Lanceringsevenement 18 december

Nieuws over het lanceringsevenement Eén netwerk voor Zoetermeer - vrijdag 18 december 16.00 uur:

Naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen van maandagavond, is er uitgebreid overleg geweest tussen Omroep West en Floravontuur / RVOZ. Alles afwegende zijn we tot de conclusie gekomen dat het lanceringsevenement ‘Eén netwerk voor Zoetermeer’ van aanstaande vrijdag in zijn huidige vorm helaas geen doorgang kan vinden. Er wordt nu samen met Omroep West gekeken of we deze bijzondere bijeenkomst - volgens dit prachtige interactieve format - zo snel mogelijk in het nieuwe jaar alsnog kunnen organiseren.

Lancering nieuwe naam
Desalniettemin willen we wél de nieuwe naam en logo van onze nieuwe netwerkorganisatie met jullie delen. Daarom zal er deze vrijdag 18 december, op het zelfde tijdstip, alsnog een kort officieel online moment worden georganiseerd. Via een livestream zullen de beide besturen komende vrijdagmiddag om 16 uur aan jullie bekend maken hoe onze nieuwe businessclub gaat heten en met welke ambities wij het nieuwe jaar zullen starten.

Relatiepakket
Voor het volgen van deze livestream hoef je je niet aan te melden. Zorg wel dat je met het relatiepakket, dat je als lid van de businessclub / ondernemersvereniging donderdag of vrijdag ontvangt, klaarzit voor je scherm, zodat je met ons het glas kunt heffen op een nieuwe mijlpaal in de totstandkoming van onze nieuwe netwerkorganisatie.

Alle leden krijgen uiterlijk vrijdagochtend een link doorgestuurd waar de stream is te bekijken. We vertrouwen erop je met dit bericht voldoende te hebben geïnformeerd.

Meer nieuws