Sein op groen voor een businessclub

De leden van Ondernemersvereniging Raad Voor Ondernemend Zoetermeer hebben ingestemd met het voorstel om samen te gaan met de Floravontuur Business Club. Daarmee is de weg vrij om één krachtige ondernemersvertegenwoordiging vormen voor Zoetermeer met ingang van 2021.

De afgelopen jaren hebben RVOZ en Floravontuur Promotie Zoetermeer waar mogelijk al samengewerkt door het openstellen van evenementen voor elkaars leden en nieuwe evenementen samen op te pakken. Na het instemmen van de leden van de RVOZ kunnen beide partijen zich toeleggen op de vervolgstappen die nodig zijn voor de feitelijke fusie in 2021. Met het samengaan ontstaat er een nieuwe organisatie die zich zal gaan toeleggen op onder andere het versterken van het vestigingsklimaat, het ondersteunen van het cultuur-, vrijetijds- en evenementenprogramma in de stad en het ondersteunen van congressen en strategische business events.

De RVOZ neemt ook het initiatief voor een structureel overleg met verschillende stakeholders en de gemeente. In dit nieuwe overleg vormen meerdere economische partners een krachtige lobby die werkt aan het verbeteren van het ondernemersklimaat in Zoetermeer.

Met Anke van As , Benita van Wegen , Ruud Steggerda , Robin Paalvast , Jan Iedema

Meer nieuws