Save the Date: 12 september Slimme Mobiliteit

 

 

Hoe maak je generatie Y met slimme mobiliteit blij

 

 

VAN

Bereikbaar Haaglanden en Rijnland

DATUM

12 september 2019

TIJD

16:00 – 19:00 uur

LOCATIE

mboRijnland, Bètaplain 18 te Leiden (locatie ligt naast station Leiden Lammenschans)

PROGRAMMA

Klik hier

 

 

 

 

In 2020 bestaat ongeveer de helft van de arbeidsmarkt uit de generatie Y: dit zijn de 18 tot 35-jarigen. Uit onderzoek blijkt dat zij een andere kijk hebben op onder andere secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Zo wordt de leaseauto steeds minder gewaardeerd en de combinatie fiets + ov toegankelijker. Dit betekent dat werkgevers mee moeten gaan in de veranderingen.

 

Veel afstudeerders betreden in het najaar de arbeidsmarkt. Reden voor Bereikbaar Haaglanden en Rijnland om samen met onze gastheer mboRijnland aandacht te besteden aan verschillende werkzame generaties. Wat motiveert hen, wat zijn voor u als werkgever de do’s and don’ts om hen te betrekken en te behouden? Wat is er nodig om werknemers met plezier, vitaal en goed te laten werken?

Tijdens de bijeenkomst gaan we in op deze vraagstukken en hoe deze verschillen per generatie. Zo vertelt Frans Möhring HR directeur mboRijnland over de ‘Rijnlandse’ gedachten goed gericht op minder auto parkeren en meer gericht duurzame mobiliteit. Guillerm van der Lans verteld over de wensen van verschillende generaties en de rol van werkgevers.

 

We zien u graag op donderdag 12 september 2019!

 

 

 

 

 

 

 

 

PARTNER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VNO-NCW West

SECRETARIAAT VNO-NCW WEST
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93073, 2509 AB Den Haag
T  070 349 08 10  
E  
mobiliteitsmakelaar@vno-ncwwest.nl | www.vno-ncwwest.nl

 

Meer nieuws