Donderdag 15 oktober Small Business Event 'Durf te vragen'

Programma kennissessie 'Durf te vragen!'

15 oktober 2019, 18.00 - 21.30 uur, Ter Zake Het Ondernemershuis

Durf jij te vragen?

Hoe pakken andere ondernemers hun zaken aan? Hoe kan ik slim samenwerken? Welke mogelijkheden zijn er om mijn netwerk uit te breiden? Als ondernemer is het handig als je over veel verschillende onderwerpen actuele kennis hebt. Ontbreekt jou soms ook wat kennis of mis je een sparringpartner? Benut de kennis en ervaring van andere ondernemers!

Deze vierde editie wordt door ondernemersvereniging RVOZ en gemeente Zoetermeer georganiseerd op 15 oktober 2019 van 18.00 – 21.30 uur. Dit small business event is voor (startende) ondernemers, zzp’ers en mkb in de regio Zoetermeer.

Tijdens deze inspirerende avond kun jij als ondernemer vragen stellen aan professionals en collega-ondernemers tijdens een tweetal kennissessies. Aansluitend is er een netwerkborrel waar je volop de gelegenheid hebt om ervaringen te delen. Je ontvangt dus feedback, tips en doet nieuwe contacten op.

Sessies

Bij de kennissessie 'Durf te vragen!' krijg je op jouw vraag feedback van andere ondernemers onder begeleiding van een deskundige sessieleider. De sessieleider heeft affiniteit met en kennis van het onderwerp. Je kunt deelnemen aan twee sessies.

Sessie 1: 19.00 uur

  • Marketing, door Marloes de Ruiter - MDR Concepts / Zoetermeerse zakenvrouwen
  • Heb jij jouw juridische zaken op orde?, door Roxy de Weijer - Roxy Advocatuur/Meer Puur Netwerken en Floravontuur
  • Financiële risico’s nemen of toch verzekeren? Het hoeft geen lastige keuze te zijn!, door Jaap van der Wansem - Westeinder Adviesgroep

Sessie 2: 19.45 uur

  • Online zichtbaarheid, door Martha Pelkman - Tekstbureau DRSPee/Meer Puur Netwerken
  • Hoe financier je je onderneming?, door Angela Koster - Mastiek Finance/Meer Puur Netwerken
  • Netwerken, door Georgine Mol - Molendier / BNI
Meer nieuws