Smarter Mobility VNO NCW

 

Beste relatie,

 

Mede namens gastheer Mercedes Benz Den Haag nodigen we u uit op 17 juni in de nieuwe flagship store op het Forepark in Den Haag. Laat u op de valreep van de zomer informeren door boeiende sprekers over de noodzaak en de kansen van smarter mobility.16.00 tot 18.00 uur, Flagshipstore Mercedes-Benz Donau 42 Den Haag.

 

Onze gezamenlijke ambitie is over de jaren eigenlijk gelijk gebleven: duurzame mobiliteit en een bereikbare regio. De uitdagingen zijn echter groter dan voorheen. Groeiende verstedelijking, een bloeiende economie met meer transport, meer consumenten, meer werknemers en een enorme onderhoudsopgave voor de wegen. Deze tijd vraagt om echt anders denken en doen.

 

Tijdens de bijeenkomst nemen we u mee in de praktijk van de uitdagingen en de goede voorbeelden. Zo vertelt Christiaan van der Ent (DGA Van Der Ent Logistiek) hoe hij de logistiek voor IKEA aanpakt. Jan Willem Immerzeel (directeur vervoer Metropoolregio Rotterdam Den Haag) neemt ons mee in de ontwikkeling van de regio. Alex Hazeleger (Ambassadeur Mercedes-Benz Nederland) kijkt naar de mobiliteit van de toekomst. En we stellen logistiek ambassadeur Michiel van Veen van Royal Lemkes aan u voor.

 

Afscheid Astrid Homan

Tijdens de bijeenkomst nemen we ook afscheid van Astrid Homan als Mobiliteitsmakelaar Haaglanden. Vanaf 1 juli verschuift haar werkveld en gaat zij aan de slag als programmamanager Verkeersveiligheid.

 

We zien u graag op 17 juni aanstaande.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Bereikbaar Haaglanden en Rijnland

Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan info@vno-ncwwest.nl  

 

 

 

 

 

 

PARTNER

 

 

Afbeeldingsresultaat voor mercedes benz dealer bedrijven

 

 

 

 

VNO-NCW West

SECRETARIAAT VNO-NCW WEST
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93073, 2509 AB Den Haag
T  070 349 08 10  
E  
info@vno-ncwwest.nl  |  W  www.vno-ncwwest.nl

Meer nieuws