Update 27 augustus Zomerborrel

Zomerborrel bij The Old Pal & Café Spetters – uitleg RIVM maatregelen

Beste,

Onlangs heb je de uitnodiging voor de volgende ‘live’ netwerkborrel ontvangen: de RVOZ & Floravontuur Zomerborrel bij The Old Pal & Café Spetters.
 
We zijn erg blij om te merken dat er enthousiast wordt aangemeld. Zoals wij eerder hebben gemeld willen wij ons graag aan de RIVM-richtlijnen houden. Dit betekent dat wij de netwerkbijeenkomst in twee shifts gaan organiseren. 

We ontvangen je graag bij Café Spetters dit zal een zittend ontvangst zijn, waarna we ons na het welkomstwoord, per tafel, verplaatsen naar The Old Pal. We hebben het gehele restaurant en het terras van The Old Pal en de naast gelegen terrassen tot onze beschikking. Er zijn genoeg tafels binnen en buiten om zittend en vooral gezellig met elkaar te netwerken. Liever staan? We hebben buiten bij Café Spetters en op een gedeelte van de terrassen van The Old Pal diverse statafels staan zodat je ook op 1,5 m met elkaar kunt bijpraten.
 
Doordat er twee shifts zijn is er echt genoeg plek voor iedereen. De shifts zijn van 16.00-17.30 uur en van 17.00-18.30 uur. Een week voor aanvang van de borrel ontvang je de bevestiging van je komst met je tijdslot. Niets ontvangen? Laat het Angela even weten. En doordat het ontvangst bij Café Spetters is, zorgen we ervoor dat er genoeg ruimte per shift voor iedereen is. Toch te weinig tijd gehad om bij te praten? Boek dan een tafeltje bij The Old Pal via Angela, zodat je lekker onder het genot van een smakelijke diner, binnen bij The Old Pal verder kunt netwerken. We willen iedereen de ruimte en mogelijkheid bieden om in de businessclub zoveel mogelijk te profiteren van deze eerste live-bijeenkomst.
 
ZOMERBORREL Floravontuur Businessclub en RVOZ
Donderdag 27 augustus shift 1: 16.00-17.30 uur & shift 2: 17.00-18.30 uur
Ontvangst bij Café Spetters Zoetermeer - Oostwaarts 13 (Stadshart) te Zoetermeer
 
We zien er naar uit om alle leden van de Floravontuur Businessclub en RVOZ weer te ontmoeten! Geef je op via deze link of in de RVOZ App.

Voor nu een fijne zomer toegewenst. Tot 27 augustus bij Café Spetters en The Old Pal!

Met vriendelijke groet,
 
Benita, Astrid, Robbert, Sebastiaan

 
Meer nieuws