Update Corona

RVOZ-bijeenkomsten opgeschort

Beste RVOZ-leden en genodigden,

De impact van het coronavirus wordt steeds groter. Op donderdag 12 maart maakte minister Bruno Bruins (Medische Zorg) bekend dat het landelijke corona-crisisteam met klem adviseert om alle evenementen met meer dan 100 mensen in heel Nederland af te gelasten. Hieronder vallen ook musea, theaters en sportclubs. Horecagelegenheden met meer dan 100 zitplaatsen moeten passende maatregelen nemen om besmetting te voorkomen. Bedrijven wordt aangeraden om medewerkers zoveel mogelijk thuis te laten werken.

Het zijn ingrijpende maatregelen, die ook verstrekkende economische gevolgen hebben. Tegelijk is het nodig om juist die maatregelen te nemen om de gevolgen van verdere besmetting te voorkomen.
Na overleg met het bestuur hebben we besloten het landelijke advies op te volgen en alle RVOZ-evenementen tot nader order op te schorten. Dit houdt in dat de komende Ondernemersborrel op 24 maart komt te vervallen. Daarnaast zetten we onze sociale contacten een lager niveau dan jullie van ons gewend zijn.

Dat deze maatregel grote gevolgen heeft voor de economie en onze ondernemingen mag duidelijk zijn. Mochten jullie hier directe schade aan ondervinden dan verzoeken we jullie om ons dit te melden d.m.v. een mailtje aan secretariaat@rvoz.nl Dan gaan wij kijken waar we jullie mogelijk van dienst kunnen zijn. Mocht je aanvullende informatie hebben waarvan je denkt dat het voor je collega’s van belang kan zijn dan verzoeken wij jullie dit ook met ons te delen.

Dit kan via de mail of de speciale LinkedIn-groep die we samen met Floravontuur Promotie Zoetermeer opengesteld hebben. 

Klik hier: LinkedIn-groep Ondernemen in Zoetermeer

 

Met collegiale groet,
Bestuur RVOZ

Meer nieuws