UPDATE FUSIE - II

Per 1 januari 2021 is de fusie tussen de Floravontuur Businessclub en de ondernemersvereniging RVOZ een feit. Via de website houden Ruud Steggerda en Benita van Wegen de relaties van Floravontuur graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Vanzelfsprekend worden de officiële berichten en bekendmakingen aan de leden via een persoonlijke E-mail en via post verzonden. 

Update: 20 november 2020

Vandaag is de Dag van de Ondernemer en denken we als besturen van Florvontuur Businessclub en RVOZ extra aan onze leden. Het is voor velen een zwaar jaar, of omdat werk en omzet is weggevallen, al dan niet door overheidsmaatregelen, of omdat het wellicht extra druk is en je door #samenwerken deze drukte het hoofd biedt. 
Graag geven we je de laatste berichten mee over de aanstaande fusietussen FBC en RVOZ en stellen we je een aantal vragen die van belang zijn voor een goed verloop van de samenvoeging.

Samenstellen Businessclubprogramma 

Er wordt nu al hard nagedacht over hoe de ideale businessclubagenda eruit zou moeten zijn. Aan veel tradities wordt waarde gehecht en tegelijkertijd bestaat bij veel ondernemers de behoefte om verrast te worden én om goed geinformeerd te worden over wat er speelt in de stad. Het belooft nu al een mooie mix van kennissessies, interactieve programma's en gezellige netwerkborrels.
Heb je wensen, ideeën of wil je hierover meedenken? Laat het weten! Neem contact op met Angela (Floravontuur) of drink een virtuele kop koffie met Ruud Steggerda, die met zijn team verantwoordelijk is voor het toekomstig businessclubprogramma. 

Contactgegevens van onze leden 

Grote kracht van onze businessclubs is dat men elkaar goed weet te vinden in het geval je hulp zoekt, wilt samenwerken of een dienst nodig hebt die je het liefst in eigen stad of regio afneemt. Het is dan belangrijk dat de contactgegevens van (de vertegenwoordiger van) je bedrijf kloppen. Graag vragen we je om je contactgegevens te checken; deze vind je in de businessclub-app en zijn ook op te vragen via het secretariaat van de RVOZ en de Floravontuur Bsusinessclub. We vinden het bovendien belangrijk dat al het nieuws over de nieuwe businessclub de bestaande leden bereikt. Download de app in Aplle App Store en Google Play Store.

Doe mee met de grote ondernemersequëte 

Hoeveel werkgelegenheid creëert onze businessclub? En in welke branches en regio's zijn onze leden werkzaam? Graag inventariseren wij via een enquête de waarde van onze businessclub, om zo onze leden zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn bij het samenstellen van het jaarprogramma. De enquête wordt momenteel samengesteld en wordt verdeeld onder de ondernemers van beide businessclubs. Alvast dank voor je medewerking en de feedback!

Nieuw Businessmagazine 

In het nieuwe jaar wordt het nieuwe businessmagazine van onze gecombineerde businessclub geïntroduceerd. Dit magazine wordt niet alleen verzonden naar onze leden en relaties, maar ook aan een groot (lees interessant) deel van de ondernemers en bedrijven in de regio. Wil je meeprofiteren van dit nieuwe magazine, bijvoorbeeld omdat je interessant zakelijk nieuws hebt te melden of omdat je belangstelling hebt om via adverteren de zakelijke doelgroep te bereiken? Neem dan contact met ons op.

Update: 05 november 2020

Eén grote businessclub voor heel de regio Zoetermeer

Met het samengaan van de Floravontuur Businessclub en de RVOZ ontstaat de grootste businessclub in de regio Zoetermeer. Na ontdubbeling van de beide ledenlijsten ontstaat een businessclub van 325 ondernemers en bedrijven. Denk je eens in hoe waardevol jouw netwerk wordt door deze groei. Meer ontmoetingen met meer interessante partners in je eigen stad én meer betekenen met elkaar, voor elkaar en voor de stad Zoetermeer. We zijn blij dat ook jij erbij hoort! 

Nieuwe naam en nieuw logo

In het kader van een nieuwe start en van mooie betekenisvolle nieuwe doelstellingen, is het goed om de nieuwe club van een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl te voorzien. Een naam en logo die passen bij de toekomstige businessclub en de toekomstige, meer uitgebreide activiteiten van ons kantoor. Hoe deze naam zal luiden en hoe de nieuwe huisstijl eruit komt te zien wordt bekend gemaakt tijdens de eindejaarsbijeenkomst op woensdag 16 december. De RIVM-richtlijnen dwingen ons om deze bijeenkomst niet in groot gezelschap te organiseren. Er wordt momenteel nagedacht over een varrassende onthulling van naam en logo. Blijf hiervan op de hoogte via de agenda van de businessclub. 

Belangenbehartiging

Belangenbehartiging is een belangrijk onderdeel van de doelstellingen van de huidige RVOZ. Om de belangenhartiging krachtiger te laten zijn is samenwerken een must, vinden wij. Daarom wordt er per 1 januari tevens een nieuwe belangenbehartiger opgericht, waarbinnen niet alleen de leden van de nieuwe businessclub worden vertegenwoordigd, maar waarin ook andere branche- en belangenorganisaties zijn verenigd. Denk aan VNO-NCW regio West, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Zoetermeer, Onze Zoetermeerse Bouwsocieteit, de ondernemersvereniging van het Stadshart, etc. Naast een sterkere vertegenwoordiging van het Zoetermeere bedrijfsleven in lokale en regionale aangelegenheden, zorgt het er ook voor dat onze organisatie volstrekt onafhankelijk haar werk kan doen als professionele eventmarketing- en netwerkorganisatie in de stad Zoetermeer. Win-win!

Meer nieuws?

Houd deze webpagina in de gaten voor meer nieuws. Elke twee weken vullen we dit overzicht aan met nieuwe informatie over onze nieuwe organisatie en businessclub.

Namens Anke van As, voorzitter Stichting Promotie Zoetermeer,

Ruud Steggerda
Directeur 

Benita van Wegen 
Voorzitter RVOZ

Meer nieuws