WE gaan werken dag WGSP

Op woensdag 3 april 2019 organiseert het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal een “WE gaan werken dag”. WE staat voor Werkzoekende, Werkgever en WEallemaal (begeleider). Hierbij hebben we u als ondernemer nodig; we willen werkzoekenden een dag meelopen aanbieden in een branche waarin ze werk zoeken. Doet u mee?


Het is de bedoeling is dat één (of meer) werkzoekenden samen met een begeleider vanuit de gemeente één  dag gaat meelopen in uw bedrijf met een van  uw medewerkers. De werkzoekende heeft uitgesproken dat hij graag in uw branche aan de slag wil, maar hij is nog niet helemaal op de hoogte wat het werk precies inhoudt. Ook de begeleider is benieuwd wat er speelt op de arbeidsmarkt. De begeleider kan een klantmanager, werkcoach, trainer, beleidsmedewerker, manager, wethouder of de Burgemeester zijn.


Met de ”WE gaan werken dag”  krijgt u zicht op de mogelijkheden van onze kandidaten. Tegelijkertijd leren de begeleiders en werkzoekenden over de vragen die een werkgever heeft bij de werving, selectie en begeleiding van toekomstige werknemers.
Er zijn geen kosten en verplichtingen verbonden aan de “WE gaan werken dag”. De accountmanagers van het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal bereiden de dag voor u voor.  Uw accountmanager komt graag langs om de “WE gaan werken dag” toe te lichten.


Vanuit het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal zal over de “WE gaan werken dag” via social media en andere communicatiekanalen worden gepubliceerd.  Meer weten over het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal, ga naar www.zhcwerkt.nl<http://www.zhcwerkt.nl> of volg ons op twitter @ZHCwerkt

 

Meer nieuws