Wees alert op geldzorgen!

Stichting JobHulpMaatje vraagt aan de ondernemers in Zoetermeer extra alert te zijn. Humanitas Thuisadministratie, SchuldHulpMaatje en JIP Haaglanden slaan de handen ineen om ondernemers te helpen geldzorgen bij de eigen medewerkers te herkennen.

Heeft u een medewerker die de laatste tijd niet lekker functioneert? Wellicht is er veel verzuim of het gedrag op de werkvloer is veranderd. Mogelijk heeft u al een paar keer een verzoek gekregen om een voorschot op het loon of is er loonbeslag gelegd… Uw medewerker heeft kopzorgen, u vermoedt dat er sprake is van schulden en u wilt het gesprek aan gaan.

Immers, het werk lijdt eronder en u heeft enerzijds begrip, maar anderzijds moet de zaak wel draaien! Dit is, zeker nu in tijden van corona-maatregelen, geen ondenkbare situatie. Er wordt graag met u meegedacht. 

Zoetermeer kent een netwerk aan organisaties die u hierbij kunnen helpen. U en uw medewerker staan er niet alleen voor en er wordt maatwerk geboden want elke situatie vraagt een eigen aanpak. 

Hoe kunnen u en uw medewerker geholpen worden? Bekijk hier de brochure voor werkgevers.

Meer nieuws