Ondernemersorganisatie maakt handreiking voor gemeenten

Gemeenten doen bij de uitvoering van openbare werken te weinig om de schadelast voor ondernemers te beperken. Daarom heeft MKB-Nederland de Handreiking Uitvoering Openbare Werken opgesteld, een leidraad voor een goede aanpak die de overlast en daarmee ook de economische schade zo beperkt mogelijk houdt. Alle gemeenten ontvangen deze handreiking de komende weken.
Terra Art Projects nodigt u van harte uit voor de opening op 31 mei aanstaande van het kunst- en cultuur project Jaarringen 2014.
Terra Art Projects organiseert en presenteert in juni en juli 2014 de kunst(wandel)route Jaarringen Zoetermeer, met het thema ‘Waterwerken’. Deze periodieke kunstroute ‘Jaarringen’ zet Zoetermeer op een onderscheidende wijze op de kaart. Kom naar de opening van het project en ervaar zelf wat het bijdraagt aan de ontwikkeling en positionering van de stad.
Structuurplan maakt de weg vrij voor investeringen in het Stadshart

Het college van burgemeester en wethouders heeft het structuurplan “Upgrade Stadshart” vastgesteld. In dit structuurplan staat op hoofdlijnen hoe het Stadshart Zoetermeer er in de toekomst uit kan komen te zien. De vaststelling van het structuurplan betekent dat de eigenaren van de winkels, woningen en kantoren in het Stadshart nu samen met de gemeente concreet aan de slag kunnen om ervoor te zorgen dat het Stadshart een aantrekkelijke plek blijft om te wonen, te winkelen en te ondernemen. De “Visie Binnenstad 2030, een sfeervolle en bruisende binnenstad” is het uitgangspunt geweest bij het ontwikkelen van het structuurplan.
Pagina 1 van 2

BESTUUR

Benita van Wegen (voorzitter)
Dierenboetiek Reinken

Astrid Kooij van der Does (penningmeester)
Senator Administraties & Advies b.v.

Arjan uit de Bosch
Innervida Ontplooiingsarchitecten

Bert van Vliet
Rabobank Regio Den Haag

Robbert Roos
Strix Varia Woord&Beeld

Sebastiaan Smits
Storytellers

REDACTIE RVOZ MAGAZINE

DemiSec
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RVOZ BIJEENKOMSTEN

DemiSec
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

SECRETARIAAT

DemiSec
Postbus 163
2650 AD Berkel en Rodenrijs
T +31(0)6 22 13 14 55
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BTW NL808023627B01
KvK 27183870